Днес се разрових във форумите и видях(което ми направи добро впечатление) , че 156-ците във -важна тема имат книжка/ръководство за експлоатация на 156... Че си помислих , че не всички имаМе за 166 - неможе ли и при нас да се заформи нещо такова... някакси...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за книжка на 166
Collapse
X
-
-
и моята е на италиански ...
бях си наумил да си поръчам поне на английски, ама се ...а днес, а утре...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеДнес се разрових във форумите и видях(което ми направи добро впечатление) , че 156-ците във -важна тема имат книжка/ръководство за експлоатация на 156... Че си помислих , че не всички имаМе за 166 - неможе ли и при нас да се заформи нещо такова... някакси...
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...369#post401369
Моля, не пишете коментари в тази тема - нека я допълваме само със сканирани страници от книжката и особено ако някой намери английска версия. Нека не бъркаме тази тема с темата Техническо ръководство за 166, където целта е да събираме по-подробни технически данни, а не само обща информация и инструкции за експлоатация.
Моля Пинко да "залепи" темата отгоре, за да е винаги под ръка на когото му потрябва.Last edited by Коки; d.m.y г., 13:42.
Comment
Comment