Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за книжка на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предложение за книжка на 166

Днес се разрових във форумите и видях(което ми направи добро впечатление) , че 156-ците във -важна тема имат книжка/ръководство за експлоатация на 156... Че си помислих , че не всички имаМе за 166 - неможе ли и при нас да се заформи нещо такова... някакси...
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Аз мога да ти сканирам моята. Тя е на италиански но няма нищо специално в нея.
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
    LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Еми незнам какво да кажа... благодаря...все пак сигурно пречитова че ти си с гтд а аз с тс.....
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

http://193.219.82.238/~manual/Workshop%20manual%27s/
        Това теглил ли си го.
        АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
        LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

пуснах го да се тегли- като гледам за около 3-4 часа.....
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Абе наистина и аз имам нужда от това книжле ще е добре някой да ни спонсорира с едно такова че и без това гледам като невиждал !!!
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

и моята е на италиански ...
              бях си наумил да си поръчам поне на английски, ама се ...а днес, а утре...
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                Днес се разрових във форумите и видях(което ми направи добро впечатление) , че 156-ците във -важна тема имат книжка/ръководство за експлоатация на 156... Че си помислих , че не всички имаМе за 166 - неможе ли и при нас да се заформи нещо такова... някакси...
                Благодарение на колегата Linkestis, който си е поиграл да сканира част от книжката, вече имаме това:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...369#post401369

Моля, не пишете коментари в тази тема - нека я допълваме само със сканирани страници от книжката и особено ако някой намери английска версия. Нека не бъркаме тази тема с темата Техническо ръководство за 166, където целта е да събираме по-подробни технически данни, а не само обща информация и инструкции за експлоатация.

Моля Пинко да "залепи" темата отгоре, за да е винаги под ръка на когото му потрябва.
                Last edited by Коки; d.m.y г., 13:42.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                X